söndag 14 november 2010

Fars dag..

..idag har det varit en toppen dag. Jag åkte till degeberga vid halv tolv..jokke hade ett litet projekt som han ville ha min hjälp med. Vi tog mors bil och stack ut på vägarna mot Ystad och fotade döda träd..låter kanske lite konstigt..men efter en omgång i photoshop kan det nog bli rätt coolt, man kan ju kalla allt för konst nu för tiden=) Synd bara att det regnade rätt mycket annars hade det blivit ännu bättre. Jag droppade jokke hos Jennifer i Ystad, sen drog jag mig hemåt igen. Fars dag middag var på schemat hemma hos mor o far och hela familjen var samlad. Det var mysigt, busade med Milo och kelade med Saga=) och mors goda mat var lika bra som alltid. Såsen kan man ju dricka rakt av så god den är! För att inte tala om Andreas goda ostkaka..mmmm=)
Sen var det inplanerad dia bilds visning..en massa diabilder från när vi var riktigt små, bilder från när vi flyttade till lökaröd,, sånt vi inte sett på flera år. Det var jättekul att se dem igen.
Bildregn!!

Syskontrio<3

Lekmorfar


Jokke, Jennifer o Milo




Jokke kunde inte låta bli gitarren..det uppskattas<3

1 kommentar:

  1. Tack själv rara Elin. Det var härligt att få ihop det så att ALLA kunde komma samtidigt vilket inte är så lätt alltid.
    FamilyTime= QualityTime

    SvaraRadera