söndag 7 november 2010

Personalfest!

..Detta har nog aldrig hänt innan..Jag var ute till halv 4 igår..vaknar upp 08.30 hur pigg som helst och känner inte ett spår från igår! Jag är lycklig. Fast jag tror mig veta varför. Vi höll i på vår nya tradition och köpte med vår natt måltid hemma hos mie, mycket positivt. Det var jag mie o filip..ett mycket trevligt inslag där vi har lite eftersnack så att säga. IAF..innan jag gick upp till mig så fick jag en alvedon av Filip..jag tänkte jag tar en i förebyggande syfte..den gjorde verkligen susen=)
Men kvällen handlade ju faktiskt om personalfest @fantasi/darins. Det var väl på tiden att vi fick vår fest och det var hur trevligt som helst. Vi träffades hemma hos Rebecka innan och tog en cider, dem sa att självaste Brolle hade varit inne och fikat hos dem tidigare på dagen..herregud tänkte jag..jag hade blivit lycklig om han hade kommit till Fantasi..då hade kameran åkt fram=)
Vi gick vidare för att träffa dem andra på Steakhouse och där åt vi en jättegod buffe med en massa god mat. Sen var det lite uppträde av darins barnen..dem är så duktiga på att sjunga. Vi gick hem en sväng till rebecka igen innan det var dags att gå ut igen. Då mötte vi Emma o Frida med som hade varit på ladies night..Sen dansade vi hela natten lång.. tills vi blev hungriga=) succé är ordet..

Idag ska jag utnyttja dagen till fullo och åka ut till degeberga och hälsa på päronen..det var typ tre veckor sen jag var ute en sväng där så det är på tiden..Här kommer lite bilder ! Hörs sen!


1 kommentar:

  1. Söta Elin o söta flickor på stan.. Du är så välkommen till oss ute på landet. Snart hämtar vi dig vid bussen.. ska bara i duschen först:-) Kraaam

    SvaraRadera