fredag 12 november 2010

Springa med stil...

Idag har jag öppnat på jobbet..så det blev en tidig morgon..4.05 ringde klockan. När jag kom till jobbet var det ingen där, tur vi har fått vår egen nyckel nu för dem i bageriet kan man ju inte lita på ;) Jag ringde o väckte Bg och hon var snabbt på plats. Mie trillade in kl 6 ! Sen har de varit det vanliga..bullar, sm, frulle. Vi får underhålla oss med våra egna samtalsämne..man kan väl säga att vi lär oss mycket av varandra om allt.haha=)
kl ett var det jag som stämplade ut..drog mig i kragen och ända bort till friskis..sprang 5 km..på 28.15! Jag är nöjd med det, ska ta tag i att köpa riktiga löparskor snart..det är bara en fråga om prioritering..men efter att ha testat linneas skor härom dagen så fattar jag vad jag går miste om..så mycket bättre!
En sak jag tänker på ibland är hur man ser ut när man springer, därav titel på inlägg...när jag tittar på hur andra springer så ser det så himla lätt ut, inte ansträngande alls! När jag springer så blir jag illröd i ansiktet, jag låter nog rätt mycket när jag andas och jag ser döende ut=) det är bara dem första 13 minuterna som jag ser oberörd ut..det känns som att det bara är jag som känner så=) Nu ska jag hålla fredag kväll..bara mysa i soffan och spela Betapet..ett online alfapet som jag börjar bli smått beroende av, haha=) Kanske ner en sväng till Mie som ska få besök av vilda Wille=)
Kramar

1 kommentar:

  1. Söta Elin, vad du är duktig o kämpar på med motionerandet. Snart, när mitt knä blivit bättre ska jag ta tag i friskis och löpning:-) Ses i morgon på kalas <3 kram Mor

    SvaraRadera