måndag 29 november 2010

jaha ja

...ni undrar säkert vad jag har haft för mig i helgen..det har varit en intensiv helg minst sagt. Min kära vän från Norrland var på besök och han drog med mig på idol i malmö i fredas..det var jätte coolt! Helt annorlunda att se det i verkligheten, man fick ju reda på vad som händer i pauserna..haha=) Iaf denna gången var det dem utröstade idolerna som sjöng lite..linda varg, daniel och han weise sjöng varsin låt..sen vid den långa pausen så sjöng dem alla den nya "idol" låten som andreas carlsson har skrivit. Vi hade ju skaffat biljetter med s.k skymd sikt..men jag skulle vilja påstå att vi hade några av dem bästa platserna, eftersom där inte var några sido väggar på scenen så såg man ju rakt in ändå..och vi såg även bra backstage=) Det var en succé kan man säga..lite svårt att hitta till arenan dock..trillade in tio minuter innan sändning=)

Sjukt stor, och fin arena=)



Sen var det en liten mellandag och jag jobbade 6-15..as mycket att göra..att julen är på ingång märks! Fika på det sen och hem vilade lite..sen stack vi och bowlade(jag förlorade(=), sen middag på de och lite alkohol=)
Söndag blev sovmorgon..sen for vi till Göteborg..en blixtvisit kan man säga..kom fram på kvällen och gick runt lite o kollade..en natt på hotell blev det och upp tidigt idag för att hinna till jobbet kl ett..och nu är det skönt att sjunka ner i soffan efter en intensiv men super rolig helg=)

Vi bodde minsann i Gothia Tower..mittemot Liseberg med alla fina lampor. Bilden är från panorama restaurangen högst upp i hotellet..där jag åt..håll i er nu..jag åt en räkmacka! Det trodde ni inte va=) dem är tydligen så berömda att dem har en heltidsanställd som sitter hela dagen och skalar räkor...och jag kan säga att det var något av det godaste jag ätit=)

2 kommentarer: