söndag 31 oktober 2010

Söndag=)

Idag är det söndag..som är en härlig slappedag för min del, och med rätta..gårdagen var minst sagt intensiv.
Började med jobb 6-15..det var mycket att göra hela tiden,..fick köra ut en bröllops tårta med till sommarlust. Sen var det upp på stan för att byta in klänningen jag köpte, var inte nöjd med den..Sen var det dags för att svira om till fest, ingen vila ingen ro. Frida hade inflyttningsfest..vi träffades lite innan på en s.k för-för fest..sen gick vi i samlad trupp hem till Frida. Vi var bara ett litet gäng men vi hade lika kul för de..lite kortlekar och straff klunkar så var kvällen igång. Vi va ute i väldigt god tid för att komma in på det nya stället som öppnade. Det var helt ok..precis som class var innan fast i en annan lokal. Mie anslöt osså där och vi drack vår obligatriska red bull vodka som vi brukar..fast denna kvällen drack jag två. Det var en helkul kväll som slutade med BK mat hemma hos Mie och vi bestämde att vi skulle gå till Maxi idag och äta frukost..sagt o gjort.
Vid tolv gick vi..och då kom jag på att vi skulle ställa om klockan så vips var hon bara elva..Jag, mie, filip och hans bror o tjej åt mat på maxi och pratade om gårdagen..lite eftersnack måste man alltid ha. Jag var inom en timme med och hälsa på Linnea o Saga..Jag har mått förvånansvärt bra idag..brukar alltid må lite sämre och få minnesluckor när jag dricker sprit, därför håller jag mig till cider..förutom när jag är extra taggad, som igår=)
Nu sitter jag här med mina jordnötsringar och slappar i soffan...mer sker inte idag..förutom tvätt ikväll..=) Här är lite bilder från igår.






Man kan göra mycket med en kortlek

Sara, Lina o Marie



Vodka Redbull..en klassiker

Här har ni mig=)

5 kommentarer:

  1. Redbull och vodka drack jag med igår. I mängder, känns det som idag ;)
    Och var kommer det långa håret ifrån? Är det riktigt? För i så fall är det alldeles för länge sen vi sågs?!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Precis vadjag också tänkte.. vad långt ditt hår har blivit.. har inte vi heller träffats på länge? Eller är det all Noni du klunkar i dig nuförtiden? Visste du att Noni är bra mot baksmälla? det säger de som vet.. Kram Mor. Nu får vi snart ta o ses!.. förresten, har du fortfarande ett par bilnycklar som är mina?

    SvaraRadera
  3. Svaret på denna gåtan heter platt tång, har jag inte rätt sis ;) Hursom så är du otroligt snygg på denna sista bilden, och den är helt klart en stark kandidat för att konkurrera ut din cowboyhatt bild som du har nu;)

    SvaraRadera
  4. Tack söta ni..och du har rätt syrran..svaret är plattång..förlänger mitt hår med några centimeter=)
    Mor..jag har fortfarande bilnycklar som är era=)

    SvaraRadera
  5. Söt som socker, fina Elin!

    SvaraRadera